En vandring i solsystemet

I kategorien af apps som giver dig mulighed for at udforske verdensrummet er der et stort udvalg og det kan være svært at adskille de gode fra de dårlige. I mine tests er jeg faldet over en som er af bedre kvalitet end mange andre.

Appen "Solar Walk 2 - Spacecraft 3D and Space Exploration" er fyldt med informationer i både tekst, 3D modeller og links til wikipedia. Man kan se infografik, som f.eks. illustrerer temperaturer på planeterne, Størrelse i forhold til jorden, længden på en dag og meget mere.

Ved at tilslutte sin iPad med enten kabel eller AirPlay til en projektor eller storskærm, så giver det nye muligheder for at tage på en fælles rejse ud i rummet midt i klasseværelset.

Appen findes både i en gratis udgave med en masse reklamer eller en betalingsudgave til 25 kr. Jeg vil anbefale at man køber betalingsudgaven, men den gratis er fin til at afprøve appen inden man bruger den i sin undervisning.

 

Gratis udgave med reklamer

 

Betalingsudgave uden reklamer