Down

load

At finde de gode apps til undervisning kan være svært. Når udvalget i App Store er så enormt kan det virke som en uoverskuelig opgave.

Her kan du downloade plakater med apps til forskellige fag, men også apps som understøtter kreativitet, kommunikation eller brugere med særlige behov.

 
 
iPad Apps til kreativitet version 1.2 thumb.jpeg

iPad Apps til Kreativitet version 1.2

iPads kan med de rigtige apps understøtte kreativ tænkning, samarbejde, interaktivitet og læring. Da den er mobil og har indbyggede kameraer og mikrofon er det et motiverende kreativt værktøj. Med bare en smule fantasi kan iPad’en blive et malerlærred, et animations værktøj, et musikinstrument, et musik studie, et filmstudie og meget mere.

 
iPad Apps til dansk i indskolingen version 1.1 thumb.jpeg

iPad Apps til DANSK I INDSKOLINGEN

Der er masser af muligheder for at finde apps som kan bruges i dansk undervisningen. Man kan træne kendskab til alfabetet i apps såsom "Bogstavskolen" eller øve de mest hyppige ord i "120 ord". I denne oversigt kan du finde apps indenfor en lang række områder og finde de apps som lige passer til dine elever.

 
iPad Apps til matematik version 1.1 thumb.jpeg

iPad apps til matematik

Hvis man søger apps, som kan bruges i matematikundervisningen, så er der uendeligt mange muligheder. Derfor har jeg udarbejdet en plakat med mit bud på de bedste apps til matematik.